Privélessen

X

Wij bieden privélessen aan voor

• De realisatie van huwelijks openingsdansen
• De verbetering van je eigen danstechniek en stijl
• Het instromen in een hoger niveau
• Training voor wedstrijden en shows
• Een sneller en beter leerproces voor degenen die niet graag in een grote groep meedansen
• Cursisten die wegens onregelmatige werktijden niet deel kunnen nemen aan groepslessen
• Cursisten die het gewoon snel willen leren
Wij bieden bovenstaande ook aan voor groepen, zo kan je met een eigen groepje zelf de snelheid bepalen en het lestype.

 Huwelijks openingsdansen

Wij bieden ook privélessen aan voor de realisatie van huwelijks openingsdansen. De openingsdans wordt op maat gechoreografeerd op eigen gekozen muziek of op muziek geadviseerd door de docent. Deze dans kan iedere dansvorm zijn uit ons lesaanbod of waarom niet een mix van twee of meerdere dansen? Wij kunnen de muziek helemaal op maat mixen met speciale effecten voor een professioneel effect!

Locatie

De privélessen kunnen worden gehouden op een door u gekozen locatie of in onze eigen dansschool @ Cultureel Centrum de Schans. Wij beschikken over een ruime zaal met airco, spiegels en een geweldige geluidsinstallatie.

Cadeaubon

Geef eens een cadeaubon voor een privéles cadeau, u bepaalt hoeveel lessen en welke dansvorm en wij zorgen voor een feestelijke verpakking met een extra cadeautje erbij als finishing touch!*
* Voor de cd met muziek en de feest verpakking met surprise worden geen extra kosten berekend.
Cadeaubonnen kunnen gekocht worden op de dansschool tijdens openingstijden of via onze shop.

Prijzen

Privélessen kosten € 50,- per persoon of € 60,- per paar. Bij afname van meerdere lessen wordt er een korting aangeboden, dit is afhankelijk van het aantal lessen en de periode waarover het gaat.

 Boekingen

Voor boekingen en informatie kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina, mail: info@salsavolcanica.nl of bel 0643156801. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen om ideeën te bespreken, te adviseren en een offerte uit te brengen helemaal naar uw eigen wensen.  

Tot dansen!