Team

X

Meet the team!

Kom je kennis met ons maken? Wij zijn een bekwaam en super enthousiast team en wij zorgen ervoor dat jouw lessen van goede kwaliteit zijn maar wel in een gezellige sfeer. Wij staan allemaal voor passie, dansen met het hele lichaam en in contact staan met jezelf en jouw danspartner. Techniek komt hierbij zeker aan bod, maar ook dynamisch plezier en je voelt je al snel ‘part of the Salsavolcanica family’!

DSC083432

Sandra Maugeri

Eigenaar

Docent Salsa (Cuban & LA), Bachata  Dominicana & Moderna

Ik  stuur de dansschool aan en zal me even voorstellen: ik ben half Italiaanse, kwart Française en kwart Nederlandse. Ik dans al sinds mijn 2e en heb all-round danservaring (dansacademie). Inmiddels heb ik ook al jarenlange ervaring in lesgeven in o.a. London en Italië in alle Zuid-Amerikaanse dansen. Natuurlijk houd ik van alle dansen,  maar mijn grote ‘liefde’is de Dominicaanse Bachata en Salsa Colombian style. Mijn drive bij het opstarten van de dansschool was vooral om de passie die voel over te kunnen brengen op iedereen en mijn  cursisten aan te leren dat dansen niet alleen maar draait om techniek (uitvoeren van figuren) maar om het dansen met gevoel (oprecht) en met je hele lichaam.

Maar waarom Salsavolcanica?  “ Ik zie de Etna vanaf mijn dakterras op Sicilië, deze vulkaan heeft mij altijd gefascineerd. Bovendien bestaat er een liefde-haat verhouding met de Etna, een beetje net als wat je terugziet in de muziek en in de vele figuren in Salsa & Bachata. Mensen noemen mij ook vurig en gepassioneerd en ik kan uren achter elkaar dansen zonder vermoeid te raken puur uit passie voor de dans, vandaar dus Salsavolcanica!”

amber

Amber Rieken

Docent Zumba

Ik hou ontzettend van de Zuid-Amerikaanse muziek eigenlijk alle soorten en ik kan helemaal opgaan en losgaan hierin! Ik vind het super leuk om steeds weer leuke en uitdagende choreo’s te verzinnen en mijn lessen zijn dan ook lekker afwisselend! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel, daar staan wij trouwens allemaal voor!

maikel

Maikel van Wijnen

Docent Salsa & Bachata

    Manager events & parties

Naast het verzorgen van Salsa en Bachata Dominicana lessen, kan je mij achter de schermen terugvinden bij het managen van events, bootcamps en onze events. Salsa heeft mij door lastige periodes heen geholpen en ik vind het heerlijk om met dans en muziek bezig te zijn. Naast Zuid-Amerikaanse dans hou ik ook ontzettend van musicals.

salsavolcanica for zumba

Linou Rief

Docent Salsa, Bachata & Zumba

Ik ben een enthousiaste en explosieve docente en ik neem je graag mee in verschillende dansstijlen met gegarandeerde resultaten. Ik hou van het mixen van stijlen omdat de dans zelf ook altijd in beweging is. Ik kan ook uren dansen zonder vermoeid te raken en ik zorg ervoor dat iedereen mee kan komen in mijn lessen. Doe je een keer met me mee?

ryanne

Ryanne Rieken

Docent Zumba Gold & Latin Dance mix Kids

Ik verzorg met super veel plezier & enthosuiasme o.a Zumba Gold en Latond Dance mix kids lessen en Salsavolcanica is dan ook mijn tweede huis. Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Hiernaast ben ik ook bezig met de promotie van de dansschool en het hosten van events en open dagen. Ik zie je heel graag in 1 van onze lessen. Wij zijn als 1 familie en heten je graag welkom!

Bjorn & Linde

Bjorn

Docent Salsa, Bachata & Urban Salsa

Met 14 jaar danservaring in de Hiphop Scène en andere stylen, wedstrijden op nationaal niveau en battles gedaan te hebben ben ik nu verliefd geworden op de Latin vibes!

Als freestyler in de Bachata en Salsa LA/Cubana vind ik het heerlijk om te dansen op een social, evenement of in de douche. Muziek komt mijn lichaam niet meer uit en wil ook niets liever, ik leef ervoor!

Ik wil je graag meenemen in mijn groove, op welk niveau dat ook is. Of je net je eerste stapjes zet op de dansvloer of toch iets met meer uitdaging zoekt, ik heet je graag welkom!

Kom je langs op de open dag of draai je een lesje mee?

Meld je dan aan bij ons!